Beleveniswerkplaats

Logo_beleveniswerkplaats_trans

Maak van jouw personeelsuitje een belevenis!

Jouw personeelsuitje is niet compleet zonder een goed bakje koffie, een lekkere lunch en aan het einde van de dag de dag eens doornemen met een borrelhapje en een drankje.

Onze cateraar verzorgt lunches met broodjes, salades en een sapje. Tussendoor serveren we heerlijke koffie en thee uit onze koffiebar met een koekje erbij. Voor de borrel kun je kiezen uit de vertrouwde bitterballen of kies eens een gezonde variant met komkommerhapjes. Intoleranties? Geef het door en we houden er rekening mee. Wilt u iets specifieks? In overleg is veel mogelijk. 

Lunch

We verzorgen een lunch met een broodje gezond, kaas of vega, sapje en iets zoetigs zoals een muffin of brownie. 

Vanaf € 10 euro incl. btw p.p.

Lunch uitgebreid brood

We kunnen een lekkere lunch verzorgen met soep, drie soorten brood met onder andere Libanees platbrood, een salade en een drankje. Uiteraard ook vegetarisch. Intoleranties? Geef het door en we houden er rekening mee. 

Vanaf € 18.50 euro incl. btw p.p.

Meditterane lunch

We houden van mediterrane sferen. Aan de lange tafels onder de bomen is het goed toeven met jouw bordje paella of bbq. 

Paella maken we met chorizo, kip, mosselen, garnalen en erwtjes. Vegetarisch kan uiteraard ook. Zie je paella niet zitten. Geen probleem. We kunnen ook een bbq verzorgen met heerlijke salades en met vlees, vis of vega. 

Vanaf € 27.50 euro incl. btw p.p.

Koffie en thee staan voor u klaar

Borrel

Aan het einde van de dag even heerlijk bijkomen op een van de loungekussens voor het fort. Onze cateraar verzorgt jouw borrel met mediterrane hapjes en drankjes. 

Liever gewoon bier en bitterballen? Uiteraard zijn deze ook gewoon de bestellen op het fort.

Vanaf € 16.50 euro incl. btw p.p.