Beleveniswerkplaats

Logo_beleveniswerkplaats_trans

Workshops, clinics & trainingen

We bieden korte trainingen en eendaagse workshops aan gericht op persoonlijke groei en stimuleren van de creativiteit van werknemers. Ook zzp’ers zijn van harte welkom op de trainingen die we bieden op open inschrijving. 

Ga met je team eens een korte training mindfulness aan. Tijdens de training krijg je je basistechnieken van mindfulness geleerd. Of misschien ben je meer toe aan het zichtbaarder worden van je bedrijf. Kies dan eens voor de training bedrijfsvloggen.

vergaderzaal fort maarsseveen
Workshops en clinics die leren & inspireren

Inspirerende workshops persoonlijke ontwikkeling

Een workshop video maken in 1 dag. Goed voor je zichtbaarheid. Of kies eens een workshop mindfulness voor je team. 

Vloggen voor bedrijven

1 dag/3 dagdelen

max 10 personen

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video’s gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een concept, het opnemen van een video en monteren van de video.

4.9
4.9/5

Koudetraining

1/2 dag/3 dagdelen

max 8 personen

Ga de komende winter het avontuur aan en ontdek de kracht van koud water. Geniet van de natuur en ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen.

In de training leer je op een ontspannen manier het koude water te omarmen. Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt.

4.9
4.9/5

Mindfulness

1 dag/3 dagdelen

max 8 personen

Wil je jouw impact op je organisatie vergroten? Of ben je juist op zoek naar meer balans in je leven? 

Heb je het gevoel dat je teveel ‘geleefd wordt’? Ontdek wat mindfulness voor jou kan doen om meer in het hier en nu te staan. 

4.9
4.9/5

Workshop schrijven

halve dag

max 10 personen

Wil je jezelf en je teamgenoten beter leren kennen én spelenderwijs je schrijfstijl verbeteren? Maak dan de Reis van de Held.

4.7
4.7/5

GreenMind

1 dag/3 dagdelen

max 8 personen

Je wilt verduurzamen met je organisatie maar je weet niet hoe je moet beginnen. 

GreenMind kijkt verder dan de co2targets. Je krijgt inzichten in je drijfveren en waar kun je impact gaan maken. 

4.9
4.9/5
Creatieve en culturele workshops

Actieve en creatieve workshops en clinics

Daag jezelf eens uit om iets creatiefs te doen wat je nog nooit gedaan hebt. Kies eens voor een clinic mondharmonica spelen voor beginners. Of zing de longen uit je lijf bij een clinic theater maken. 

Theater & Zang

1/2 dag

6+ personen

Acteren is meer dan leuk!
Wil jij nog meer stralen?
Ervaar jij het spreken in het openbaar als spannend?
Zing je onder de douche of in de auto maar wil je ook plezier beleven door het groepsgewijs zingen met anderen? Want, ook samen zingen is meer dan leuk. Door middel van improvisatie oefeningen toe te passen op basis van LED (Lef, Emotie, Durf) werken we ook aan de juiste lichaamshouding voor het publiekgericht leren ‘spelen’ en zingen.

4.9
4.9/5

Mondharmonica

1/2 dag

6+ personen

In deze workshop ‘for absolute beginners’ neem ik je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica en haar talloze bespelers. Het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend in- en uit te ademen. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open!

4.7
4.7/5

Suppen

1/2 dag

6+ personen

Suppen is helemaal hot en overgewaaid uit Hawaii. En iedereen kan het in een uur. En wat is er mooier dan op de historische Vecht te suppen. 

Het idee van suppen is, is dat je op een brede plank staat en met een lange peddel vooruit moet peddelen. Suppen is een ontspannen sport waarbij u veel meekrijgt van de omgeving en tegelijkertijd heel uw lichaam traint. 

4.7
4.7/5

Schilderen

1/2 dag

6+ personen

Schilderen: iedereen kan het. Zeker met deze creatieve workshop schilderen onder stap-voor-stap begeleiding van een deskundige.

Een perfect creatief uitje voor alle leeftijden. En voor elke gelegenheid: 

4.7
4.7/5