Beleveniswerkplaats

Logo_beleveniswerkplaats_trans

Ervaar het!

Ik ben Klaartje Snoeren. Ik verzorg jouw workshop of event geheel naar jouw wensen. Ik woon en werk in de gemeente Stichtse Vecht. Ik wil deze prachtige omgeving laten zien aan anderen. Alles lokaal en met actieve en speelse activiteiten in de buitenlucht en met aandacht voor elkaar. Maak het mee en laat je inspireren. 

Naast het organiseren van events & workshops heb ik nog een bedrijf in videoproducties: De Verbeelders. Ik geef ook de training vloggen voor bedrijven en de VR-experience. En ik werk als vrijwilliger bij de Stichting Duurzame Vecht. Daar zijn we bezig bewoners te informeren en enthousiasmeren over het verduurzamen van hun huis en leven. 

Lokaal & planet proof 

We werken met allemaal ondernemers die uit de regio Stichtse Vecht komen. Of het nu gaat om je lunch of je workshop. Zo hopen we onze footprint zo laag mogelijk te houden. On the way tot planet proof. Doe jezelf een workshop kado in plaats van spullen en beleef meer. 

Het fort

Het fort heeft een stoer en authentiek karakter. Kom los van je dagelijkse vertrouwde werkomgeving en ga het avontuur aan. Beleef het fort, de natuur van de Hollandse Waterlinie. 

Vragen? Neem contact met me op

Klaartje Snoeren eigenaar Beleveniswerkplaats, eventmanager