Beleveniswerkplaats

Logo_beleveniswerkplaats_trans

Workshops en clinics bij de Beleveniswerkplaats

Alle workshops zijn in een dag te geven of een halve dag. Wil je eerst je eigen meeting houden bij ons op het fort? Wij hebben een mooie ruimte om samen te komen.

Alle workshops zijn in een dag te geven of een halve dag. Wil je eerst je eigen meeting houden bij ons op het fort? Wij hebben een mooie ruimte om samen te komen. 

Wij zorgen voor thee, koffie en een broodlunch of een uitgebreide mediterrane lunch. In de middag nemen we je mee voor een van de belevenis-workshops naar eigen keuze. 

Op deze pagina vind je een greep uit het aanbod. Er is veel keus. Denk ook eens aan: Beeldhouwen, mindfulness, fotografie. Of heb je zelf een leuke inspirerende workshop? Neem contact met me op.  

We sluiten de dag af met een borrel bij de vuurkorf met heerlijke bitterballen of mediterrane hapjes. Zet jezelf aan een van de lange tafels onder de bomen en geniet!

Een aftermovie laten maken van je belevenisuitje? Mail of bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

vergaderzaal fort maarsseveen

Hoe werkt het?

1 dag

6+ personen

Wil je een vergaderruimte huren voor een zakelijke meeting en in de middag een leuke workshop?

Alles is mogelijk: Mix & Match. 
Klik hieronder en kijk hoe het werkt. 

4.8
4.8/5

Wandelen en polstokspringen

1/2 dag

6+ personen

Beleef de natuur van de Hollandse Waterlinie met de Polderwachter. De polderwachter is een wandelend kunstwerk en vertelt verhalen. Hij maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Uw ‘beeld van de polder’ zal na de wandeling nooit meer hetzelfde zijn.

4.8
4.8/5

Workshop mondharmonica

1/2 dag

6+ personen

In deze workshop ‘for absolute beginners’ neem ik je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica en haar talloze bespelers. Het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend in- en uit te ademen. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open!

4.7
4.7/5

Schrijven

1/2 dag

6+ personen

Wil je jezelf en je teamgenoten beter leren kennen én spelenderwijs je schrijfstijl verbeteren? Maak dan de Reis van de
Held!

In deze workshop schrijf je drie zelfgekozen scènes van een script of verhaal schrijven. Feit of fictie: de keus is
aan jou.

4.9
4.9/5

Video maken in 1 dag

1 dag

6+ personen

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video’s gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een concept, het opnemen van een video en monteren van de video met een telefoon.

4.9
4.9/5

Workshop schilderen

1/2 dag

6+ personen

Schilderen: iedereen kan het. Zeker met deze creatieve workshop schilderen onder stap-voor-stap begeleiding van een deskundige.

Een perfect creatief uitje voor alle leeftijden. En voor elke gelegenheid: 

4.7
4.7/5

Fietsen langs de Vecht

1/2 dag

6+ personen

Maak eens een leuke fietstocht langs de eeuwenoude vecht. Bekijk talloze buitenplaatsen die allemaal langs de Vecht staan, zoals Goudestein in Maarssen en kasteel Nyenrode. Genoeg gefietst, neem de fietsboot weer terug. 

4.9
4.9/5

Theater & Zang

1 dag

6+ personen

Acteren is meer dan leuk!
Wil jij nog meer stralen?
Ervaar jij het spreken in het openbaar als spannend?
Zing je onder de douche of in de auto maar wil je ook plezier beleven door het groepsgewijs zingen met anderen? Want, ook samen zingen is meer dan leuk. Door middel van improvisatie oefeningen toe te passen op basis van LED (Lef, Emotie, Durf) werken we ook aan de juiste lichaamshouding voor het publiekgericht leren ‘spelen’ en zingen.

4.9
4.9/5

Clinic suppen

1/2 dag

6+ personen

Suppen is helemaal hot en overgewaaid uit Hawaii. En iedereen kan het in een uur. En wat is er mooier dan op de historische Vecht te suppen. 

In Breukelen ga je onder begeleiding van een supinstructeur de Vecht op. 

 

4.7
4.7/5